Firma Nemira este o societate cu capital integral privat care are ca obiect de activitate productie marochinarie din piele lucrata manual, si face parte din categoria microintreprinderilor.

Produsele noastre se adreseaza unui segment de piata interesat in produse de calitate si design deosebit, de serie mica si character de unicat. Putem executa la comanda produse personalizate si de reclama pentru clienti interni si externi, adaptate cerintelor de piata.
STATUTUL JURIDIC : Societate cu raspundere limitata
LOCUL : BRASOV, in centrul ROMANIEI
180 km departare de Bucuresti
Str. Dealul Cetatii Nr. 9, Brasov , ROMANIA
  Firma Nemira SRL functioneaza din 1992 pastrand acelasi profil de productie pana astazi.
In toata aceasta perioada ne-am dezvoltat tehnologic si calitativ pastrand traditia executiei manuale, respectand in acelasi timp cerintele modei.
Firma functioneaza intr-un sediu propriu cu ateliere de productie, birouri si anexe situate in aproprierea centrului orasului Brasov. Capacitatea de productie a firmaei este de serie mica cu posibilitati de extindere. S-au executat comenzi de produse personalizate pentru clienti interni si externi. Dealungul timpului firma a avut participari la targuri nationale ROMEXPO unde a fost apreciata pentru calitatea produselor cu diplome si premii de excelenta.

Camera de Comert si Industrie Brasov a premiat firma Nemira cu premiul de excelenta in afaceri 2006 pentru clasarea in topul national al firmelor timp de trei ani.

   
   
 
   

Acasa Genti diverse Capabilitati Produse Contact